Apple inventează un nou tip de cablu USB Type-C şi Lightning care străluceşte în întuneric

1.273 ori
<b>Apple inventează un nou tip de cablu USB Type-C şi Lightning care străluceşte în întuneric</b>E drept că majoritatea companiilor de pe piață primesc brevete destul de des, dar nu la fel de mult ca Apple. Gigantul din Cupertino tocmai ce a inventat un cablu USB Type-C și Lightning strălucitor ce va ajuta utilizatorii astfel să găsească mai ușor

Apple nu ar fi Apple dacă nu ar inventa sau breveta ceva nou în fiecare săptămână. Nu e ca şi cum alte companii nu fac asta, dar gantul din Cupertino o face în mod mai vizibil. Acum noutatea e constituită de noi cabluri USB Type-C şi Lightning care strălucesc în întuneric, sau mai bine zis conectori luminoşi.

Apple Glow brevet

Brevetul a fost publicat de către USPTO (Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete) şi face referire la circuite iluminate pentru conectori. Noul sistem va furniza o lumină la capătul conectorului pentru a ghida conectarea mai uşoară în mediile întunecate. De asemnea iluminarea va furniza informaţii legate de status şi va confirma că folosim un produs oficial sau contrafăcut.

Conectorul va primi o mică secţiune extra care iluminează o anumită zonă şi va fi folosit un material parţial transparent. Documentele menţionează fibră de sticlă, răşină specială sau alte materiale. LED-urile sunt luate în calcul, cu informaţii vizuale transmise spre utilizator printr-o anumită culoare sau mod de iluminare, precum pulsuri. Astfel prin semnal vizual aflăm că s-a încheiat un transfer, s-a terminat încărcarea sau ca un terminal intra în mod sleep.

Sistemul acesta ar putea ajunge şi la cabluri Thunderbolt, HDMI, Displayport şi altele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×