Apple inventează un nou tip de cablu USB Type-C şi Lightning care străluceşte în întuneric

1.308 ori
<b>Apple inventează un nou tip de cablu USB Type-C şi Lightning care străluceşte în întuneric</b>E drept că majoritatea companiilor de pe piață primesc brevete destul de des, dar nu la fel de mult ca Apple. Gigantul din Cupertino tocmai ce a inventat un cablu USB Type-C și Lightning strălucitor ce va ajuta utilizatorii astfel să găsească mai ușor

Apple nu ar fi Apple dacă nu ar inventa sau breveta ceva nou în fiecare săptămână. Nu e ca şi cum alte companii nu fac asta, dar gantul din Cupertino o face în mod mai vizibil. Acum noutatea e constituită de noi cabluri USB Type-C şi Lightning care strălucesc în întuneric, sau mai bine zis conectori luminoşi.

Apple Glow brevet

Brevetul a fost publicat de către USPTO (Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete) şi face referire la circuite iluminate pentru conectori. Noul sistem va furniza o lumină la capătul conectorului pentru a ghida conectarea mai uşoară în mediile întunecate. De asemnea iluminarea va furniza informaţii legate de status şi va confirma că folosim un produs oficial sau contrafăcut.

Conectorul va primi o mică secţiune extra care iluminează o anumită zonă şi va fi folosit un material parţial transparent. Documentele menţionează fibră de sticlă, răşină specială sau alte materiale. LED-urile sunt luate în calcul, cu informaţii vizuale transmise spre utilizator printr-o anumită culoare sau mod de iluminare, precum pulsuri. Astfel prin semnal vizual aflăm că s-a încheiat un transfer, s-a terminat încărcarea sau ca un terminal intra în mod sleep.

Sistemul acesta ar putea ajunge şi la cabluri Thunderbolt, HDMI, Displayport şi altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×