iOS 7 Beta 1 disponibil pentru download, doar pentru dezvoltatori deocamdată!

1.795 ori
<b>iOS 7 Beta 1 disponibil pentru download, doar pentru dezvoltatori deocamdată!</b>Apple tocmai a pus la dispoziția celor înscriși în programul său pentru dezvoltatori prima variantă beta a lui iOS 7. Vă reamintesc că acest program costă 99 de dolari pe an și este dedicat pasionaților și celor pricepuți la programare....

Apple tocmai a pus la dispoziția celor înscriși în programul său pentru dezvoltatori prima variantă beta a lui iOS 7. Vă reamintesc că acest program costă 99 de dolari pe an și este dedicat pasionaților și celor pricepuți la programare.

iOS 7 beta 1 este disponibil pe iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod Touch 5, dar și pe iPad 2, iPad 3, iPad 4 și iPad Mini, pe acestea din urmă sosind în următoarele săptămâni. iPhone 3GS și iPod Touch 4 au fost excluse de pe lista acestui update, ceea ce era de așteptat. Cei care vor să se grăbească și să testeze platformă, descărcând software-ul din surse neoficiale, ar trebui să se gândească de două ori înainte să facă asta, deoarece pot brickui telefonul.

Apple are și obiceiul de a penaliza terminalele care folosesc același cont de dezvoltator. Despre iOS 7 aflați tot ce trebuie să știți de aici, inclusiv detalii despre interfața plată, noul multitasking și lockscreen, noul Siri cu voce masculină, integrarea lui Bing și Twitter în Siri și noile efecte și opțiuni ale camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×