HTC lucrează la o tabletă Windows cu ecran Full HD de 10 inch, conform NPD DisplaySearch

Autor:  | Publicat în:  HTC 891 ori
<b>HTC lucrează la o tabletă Windows cu ecran Full HD de 10 inch, conform NPD DisplaySearch</b>După HTC One și câteva terminale midrange care au ajuns pe web, HTC ar lucra acum la o tabletă, segment pe care nu l-au mai abordat de ceva vreme, mai precis din 2011, de la HTC Flyer. HTC Jetstream a fost mai degrabă un proiect eșuat... iar acum ni...

După HTC One și câteva terminale midrange care au ajuns pe web, HTC ar lucra acum la o tabletă, segment pe care nu l-au mai abordat de ceva vreme, mai precis din 2011, de la HTC Flyer. HTC Jetstream a fost mai degrabă un proiect eșuat... iar acum ni se pregătește o tabletă Windows de la producătorul taiwanez.

Noul terminal va avea un ecran de 10.1 inch Full HD, iar display-ul va fi produs de LG Display. Informațiile vin de la firma de consultanță și studii de piață NPD DisplaySearch, care a publicat raportul sau pe 28 martie, în cadrul conferinței anuale HTC din Taipei. Tableta va fi creată de către Pegatron, celebru producător taiwanez de laptopuri și se pare că deja ar fi început producția în masă în trimestrul 1.

HTC și Microsoft au refuzat să comenteze asupra acestor zvonuri, deci nu putem garanta că informatiile sunt reale. îmi amintesc de perioada lui MWC 2012, când înainte să înceapă showul se vorbea despre o tabletă quad core numită HTC Quattro, care nu s-a mai concretizat. în acest moment HTC se rebranduieste și își caută o nouă direcție, deci nu vă așteptați la o tabletă prea curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×