Noi fotografii ale prototipului de Samsung Galaxy S8+ cu cameră duală ajung pe web

1.616 ori
<b>Noi fotografii ale prototipului de Samsung Galaxy S8+ cu cameră duală ajung pe web</b>În primele stadii de dezvoltare, Samsung Galaxy S8+ urma să aibă o cameră duală la pachet - lucru care dintr-un motiv sau altul nu s-a mai întâmplat. Au apărut ulterior pe web câteva fotografii ale acestui prototip și astăzi mai apar încă câteva materiale

Sud-coreenii de la Samsung nu au exclus posibilitatea ca flagship-ul Galaxy S8+ să vină la pachet cu o cameră foto duală, detaliu ce ne-a fost dezvăluit anterior de către o serie de fotografii ale unui prototip sosite online. Dintr-un motiv sau altul s-a luat decizia ca varianta finală a terminalului să vină cu o cameră singulară, urmând ca acest setup cu doi senzori să fie păstrat cel mai probabil pentru Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S8+

Astăzi noi fotografii cu prototipul în cauză apar pe web și vedem iarași design-ul propus, cu o cameră duală plasată vertical în centrul panoului spate. Nici urmă de scanner de amprente aici, o dotare care fie urma să lipsească de pe terminal, fie să fie integrată în ecran sau în butonul power/unlock.

Samsung Galaxy S8+

Versiunea pe care o vedem aici este una funcțională și este vorba despre modelul cu diagonala de 6.2 inch. Aflăm dacă într-adevăr Note 8 va fi printre primele smartphone-uri Samsung echipate cu cameră duală în august când ni se pregătește debutul acestui nou dispozitiv.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×