Asus ZenFone 4 (ZE554KL) apare în GeekBench cu dotări atractive; procesor Snapdragon 660 și 4 GB RAM!

1.756 ori
<b>Asus ZenFone 4 (ZE554KL) apare în GeekBench cu dotări atractive; procesor Snapdragon 660 și 4 GB RAM!</b>O apariție inedită la sfârșit de săptămână este și cea a lui Asus ZenFone 4, terminal listat cu dotări destul de atractive. Vom avea 4 GB RAM și puternicul procesor upper mid-range numit Qualcomm Snapdragon 660, iar ca sistem de operare Android Nougat

Nu cu mult timp în urmă taiwanezii de la ASUS au anunțat lansarea smartphone-ului ZenFone 4 Max despre care v-am relatat și noi chiar aici, telefon cu baterie generoasă și cameră duală. Așteptăm în continuare și alte modele din seria ZenFone 4, unul dintre acestea fiind și varianta standard pe care am putea-o numi ZenFone 4 (2017), asta ținând cont de faptul că mai există un ZenFone 4 ce datează din 2014.

ASUS ZenFone 4

Detalii despre modelul 2017 apar astăzi grație unei listări din GeekBench unde telefonul este menționat sub numele de cod ASUS_Z01KDA. De aici aflăm că vom primi un procesor Qualcomm Snapdragon 660 cu 8 nuclee tactate la 2.21 GHz, 4 GB RAM și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat.

Prezența acestui chipset este o veste cum nu se poate mai bună, fiind vorba despre unul cu performanțe din zona upper mid-range după cum ne-a fost demonstrat anterior. Este menționat aici un scor de 3742 puncte la testul intitulat RenderScript și mai aflăm că telefonul va ajunge la vânzare sub denumirea completă de Asus ZenFone 4 (ZE554KL). Nu ar fi exclus ca lansarea să aibă loc în săptămânile viitoare și să primim și o cameră duală la bord! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×