Creatorii lui Gorilla Glass par nemulțumiți de cristalul de safir de pe iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.403 ori
<b>Creatorii lui Gorilla Glass par nemulțumiți de cristalul de safir de pe iPhone 6</b>în cadrul unei întruniri cu investitorii de ieri, oficialul Tony Tripeny de la Corning Glass și-a exprimat nemulțumirea cu privire la utilizarea cristalului de safir pentru ecranul unui terminal mobil. &nbsp; Corning Glass e în spatele soluției...

în cadrul unei întruniri cu investitorii de ieri, oficialul Tony Tripeny de la Corning Glass și-a exprimat nemulțumirea cu privire la utilizarea cristalului de safir pentru ecranul unui terminal mobil.

Corning Glass e în spatele soluției Gorilla Glass, aplicată pe un număr uriaș de telefoane și tablete, conferind rezistență sporită ecranelor. iPhone 6 ar putea avea un ecran din cristal de safir pentru o rezistență și mai bună și asta fără a se baza pe Gorilla Glass, ceea ce îi deranjează producătorul.

Creatorii lui Gorilla Glass par nemulțumiți de cristalul de safir de pe iPhone 6

Se pare că această soluție pe bază de cristal de safir costa mai mult decât Gorilla, crește greutatea handsetului și nu e prietenoasă cu mediul. Corning are chiar o pagină pe site-ul sau numită "Corning Gorilla Glass vs Sapphire", unde găsește o serie de dezavantaje acestei tehnologii. Aparent ea costa de 10 ori mai mult, e de 1.6 ori mai grea și necesită de 100 de ori mai multă energie (poluare) pentru a genera cristalul decât sticlă Gorilla.

în plus, acest cristal transmite mai puțină lumină și suporta mai puțină presiune decât produsul de la Corning.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×