Creatorii lui Gorilla Glass par nemulțumiți de cristalul de safir de pe iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.388 ori
<b>Creatorii lui Gorilla Glass par nemulțumiți de cristalul de safir de pe iPhone 6</b>în cadrul unei întruniri cu investitorii de ieri, oficialul Tony Tripeny de la Corning Glass și-a exprimat nemulțumirea cu privire la utilizarea cristalului de safir pentru ecranul unui terminal mobil. &nbsp; Corning Glass e în spatele soluției...

în cadrul unei întruniri cu investitorii de ieri, oficialul Tony Tripeny de la Corning Glass și-a exprimat nemulțumirea cu privire la utilizarea cristalului de safir pentru ecranul unui terminal mobil.

Corning Glass e în spatele soluției Gorilla Glass, aplicată pe un număr uriaș de telefoane și tablete, conferind rezistență sporită ecranelor. iPhone 6 ar putea avea un ecran din cristal de safir pentru o rezistență și mai bună și asta fără a se baza pe Gorilla Glass, ceea ce îi deranjează producătorul.

Creatorii lui Gorilla Glass par nemulțumiți de cristalul de safir de pe iPhone 6

Se pare că această soluție pe bază de cristal de safir costa mai mult decât Gorilla, crește greutatea handsetului și nu e prietenoasă cu mediul. Corning are chiar o pagină pe site-ul sau numită "Corning Gorilla Glass vs Sapphire", unde găsește o serie de dezavantaje acestei tehnologii. Aparent ea costa de 10 ori mai mult, e de 1.6 ori mai grea și necesită de 100 de ori mai multă energie (poluare) pentru a genera cristalul decât sticlă Gorilla.

în plus, acest cristal transmite mai puțină lumină și suporta mai puțină presiune decât produsul de la Corning.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×