Site-ul eMAG.ro are de astăzi o nouă interfață; iată cum arată aceasta și ce aduce nou pentru utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 709 ori
<b>Site-ul eMAG.ro are de astăzi o nouă interfață; iată cum arată aceasta și ce aduce nou pentru utilizatori</b>Unul dintre cele mai mari magazine online din Rom&acirc;nia, este și eMAG, platformă ce de-a lungul anilor a tot evoluat, at&acirc;t pe plan intern, c&acirc;t și extern. La ora actuală, pe site-ul emag.ro sunt comercializate produse IT&C, fashion,...

Unul dintre cele mai mari magazine online din România, este și eMAG, platformă ce de-a lungul anilor a tot evoluat, atât pe plan intern, cât și extern. La ora actuală, pe site-ul emag.ro sunt comercializate produse IT&C, fashion, auto, bricolaj, ba chiar și alimente prin intermediul unui parteneriat încheiat cu lanțul de magazine Mega Image.

Dar nu acesta este anunțul de astăzi, ci faptul că celebrul retailer tocmai și-a schimbat interfața site-ului de cumpărături. Din câte putem observa, s-a optat pentru un design ceva mai simplist, și mai puțin încărcat comparativ cu versiunea precedentă, unde parca privirea ne fugea în toate părțile.

În partea de sus avem acum o bară de culoare albastră de unde putem accesa lista de produse, funcția de căutare și detaliile contului nostru. Cu toate că aceste schimbări nu sunt unele majore, design-ul simplist ne cucerește de această dată. Puteți admira și voi noua interfață eMAG chiar de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×