Site-ul eMAG.ro are de astăzi o nouă interfață; iată cum arată aceasta și ce aduce nou pentru utilizatori

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 746 ori
<b>Site-ul eMAG.ro are de astăzi o nouă interfață; iată cum arată aceasta și ce aduce nou pentru utilizatori</b>Unul dintre cele mai mari magazine online din Rom&acirc;nia, este și eMAG, platformă ce de-a lungul anilor a tot evoluat, at&acirc;t pe plan intern, c&acirc;t și extern. La ora actuală, pe site-ul emag.ro sunt comercializate produse IT&C, fashion,...

Unul dintre cele mai mari magazine online din România, este și eMAG, platformă ce de-a lungul anilor a tot evoluat, atât pe plan intern, cât și extern. La ora actuală, pe site-ul emag.ro sunt comercializate produse IT&C, fashion, auto, bricolaj, ba chiar și alimente prin intermediul unui parteneriat încheiat cu lanțul de magazine Mega Image.

Dar nu acesta este anunțul de astăzi, ci faptul că celebrul retailer tocmai și-a schimbat interfața site-ului de cumpărături. Din câte putem observa, s-a optat pentru un design ceva mai simplist, și mai puțin încărcat comparativ cu versiunea precedentă, unde parca privirea ne fugea în toate părțile.

În partea de sus avem acum o bară de culoare albastră de unde putem accesa lista de produse, funcția de căutare și detaliile contului nostru. Cu toate că aceste schimbări nu sunt unele majore, design-ul simplist ne cucerește de această dată. Puteți admira și voi noua interfață eMAG chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×