ASUS îşi creşte estimările de modele ZenFone livrate în 2015 la 30 de milioane de unităţi

Autor:  | Publicat în:  Asus 781 ori
<b>ASUS îşi creşte estimările de modele ZenFone livrate în 2015 la 30 de milioane de unităţi</b>Cred că este a treia sau chiar patra oară c&acirc;nd ASUS &icirc;şi creşte predicţiile cu privire la numărul de unităţi ZenFone livrate &icirc;n 2015. Cel mai nou număr este de 30 de milioane de unităţi, după ce pragul precedent fusese de 25...

Cred că este a treia sau chiar patra oară când ASUS îşi creşte predicţiile cu privire la numărul de unităţi ZenFone livrate în 2015. Cel mai nou număr este de 30 de milioane de unităţi, după ce pragul precedent fusese de 25 de milioane.

Informaţiile vin de la surse din rândul furnizorilor ASUS. Livrările de modele ZenFone 2 vor ajunge la 2 milioane de unităţi în mai şi asta după lansarea lor din lună martie, conform aceloraşi surse. În această vară se va ajunge la 2.5-3 milioane de unităţi livrate pe lună. Un indiciu bun cu privire la evoluţia livrărilor este creşterea numărului de comenzi către furnizorii de componente.

E vorba despre chipseturi de la Intel şi mai nou şi Qualcomm, ASUS având intenţia de a include şi procesoare Snapdragon pe terminalele sale. Vânzările din China vor fi cruciale pentru atingerea pragului mai sus menţionat. În ce priveşte segmentul smartwatch, ASUS va livra în jur de 300.000 - 500.000 de unităţi ZenWatch şi VivoWatch în acest an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×