Apple Watch 5 ar veni cu un sistem special de autentificare, care îţi scanează venele, oasele, pielea

930 ori
<b>Apple Watch 5 ar veni cu un sistem special de autentificare, care îţi scanează venele, oasele, pielea</b>Apple Watch Series 5 ar urma să extindă funcţiile de sănătate şi măsurare a parametrilor cardiaci inauguraţi de predecesorul său, dar va paria mult şi pe securitatea utilizatorului. Aflăm azi dintr-un brevet nou că purtabilul va fi aproape

Apple Watch Series 5 ar urma să extindă funcţiile de sănătate şi măsurare a parametrilor cardiaci inauguraţi de predecesorul său, dar va paria mult şi pe securitatea utilizatorului. Aflăm azi dintr-un brevet nou că purtabilul va fi aproape imposibil de furat.

Apple Watch Series 5

Un sistem de camere high tech va scana modul în care sunt dispuse vasele de sânge în mâna utilizatorului şi va înregistra acel model. Astfel, ceasul rămâne blocat dacă nu detectează aceeaşi dispunere de vase. Ideea aminteşte de LG G8 ThinQ, care la rândul său scanează vascularizarea mâinii. Apple Watch 5 ar putea căuta şi alte modele unice, la nivel de pigment, structură osoasă şi alte aspecte corporale.

Apple Watch Series 5

Bio autentificarea este numele acestui concept, care va deveni tot mai răspândit în perioada următoare. Am văzut cât de uşor se păcăleşte deblocarea facială, sistemul de amprente poate fi şi el spart, dar cu o bio amprentă e mai greu. Patently Apple a găsit acest nou brevet, iar sistemul se numeşte "Wrist ID", sau cel puţin aşa a fost poreclit de sursă.

Sistemul de camere Light Field de la bordul ceasului e cheia, generând o imagine a diferitelor straturi ale încheieturii. Punctele de referinţă includ foliculi de păr, modelul vascular, aranjarea porilor şi forma oaselor. Cu un sistem atât de complex de camere aflat în preajma încheieturii am putea obţine şi beneficii medicale aici.

Ar putea măsura tensiunea arterială prin acele camere, detecta afecţiunile de piele şi poate pe viitor şi chiar face radiografii ce nu implică raze X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×