Apple începe livrările de modele Watch precomandate; Ele vor sosi la clienţi pe 24 aprilie

643 ori
<b>Apple începe livrările de modele Watch precomandate; Ele vor sosi la clienţi pe 24 aprilie</b>Apple a &icirc;nceput să trimită notificări clienţilor care au precomandat modele Apple Watch, anunţ&acirc;ndu-i că &icirc;n cur&acirc;nd le vor fi livrate ceasurile. Pe 24 aprilie, adică m&acirc;ine vor &icirc;ncepe să sosească pachetele şi...

Apple a început să trimită notificări clienţilor care au precomandat modele Apple Watch, anunţându-i că în curând le vor fi livrate ceasurile. Pe 24 aprilie, adică mâine vor începe să sosească pachetele şi sute de mii de fani Apple, poate chiar milioane se vor putea juca cu primul ceas Apple.

Compania din Cupertino a anunţat recent că mulţi clienţi îşi vor primi produsele mai devreme decât se aştepta. Tot Apple a publicat şi clipuri ghid, care vor servi posesorilor de Apple Watch pentru a utiliza eficient noul lor produs. Clipurile detaliază funcţii că Activity, Workout sau Apple Pay. Din câte ştim nu vom asista la cozi în fata Apple Store-urilor mâine, mai ales că doar anumite magazine vor avea ceasul la vânzare.

Apple Watch

În plus, ediţiile speciale preţioase ale lui Apple Watch se vor vinde la magazine de lux şi vor fi bine păstrate în seifuri speciale. Mă aştept ca în maxim o săptămână sau două să înceapă să ajungă şi în România faimosul smartwatch Apple. Vă reamintesc că în jur de 1 milion de persoane au precomandat un Watch în prima zi de disponibilitate.

Vor exista 3 versiuni ale ceasului (si 2 dimensiuni, 38 mm si 42 mm), inclusiv una din aur de 18 karate. Device-ul oferă 18 ore de funcţionare cu o singură încărcare şi permite primirea şi efectuarea de apeluri, primirea de notificări şi mailuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×