Telefoanele Xiaomi ce rulează MIUI 6 vor primi Android 5.0 Lollipop începând de mâine

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 575 ori
<b>Telefoanele Xiaomi ce rulează MIUI 6 vor primi Android 5.0 Lollipop începând de mâine</b>La fel cum și majoritatea producătorilor de terminale Android procedează, și companiile din China &icirc;și v&acirc;nd telefoanele cu o interfață customizată bazată pe acest OS. Vorbim și despre Xiaomi și interfața sa MIUI ce se axează pe...

La fel cum și majoritatea producătorilor de terminale Android procedează, și companiile din China își vând telefoanele cu o interfață customizată bazată pe acest OS. Vorbim și despre Xiaomi și interfața sa MIUI ce se axează pe simplitate, elemente plate și iconițe puternic colorate.

Prin intermediul unei postări de pe platforma chineză Weibo, aflăm că încpând de mâine acele telefoane ce rulează MIUI 6 vor primi un update către la o nouă versiune bazată pe Android 5.0 Lollipop.

Se zvonește că pentru moment vor primi noua versiune doar modelele Xiaomi Mi4 și Mi Note, urmând ca pe viitor să fie oferite actualizări și pentru alte modele din portofoliu cu dotări ceva mai slabe. Ne așteptăm la integrarea notificărilor în ecranul de unlock, a unui nou centru de notificări, cât și la o afișare diferită pentru aplicațiile deschise în background.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×