Apple Watch beneficiază de peste 3000 de aplicaţii la debut; Dezvoltatorii se aşteaptă la o avalanşă de noi softuri

1.098 ori
<b>Apple Watch beneficiază de peste 3000 de aplicaţii la debut; Dezvoltatorii se aşteaptă la o avalanşă de noi softuri</b>Am văzut &icirc;n ultima vreme tot felul de aplicaţii interesante pentru Apple Watch, iar mai nou puteţi controla şi jocuri că FIFA Ultimate Team de pe acest terminal. Ei bine, se pare că Apple Watch, care tocmai a sosit la cei care l-au comandat pe...

Am văzut în ultima vreme tot felul de aplicaţii interesante pentru Apple Watch, iar mai nou puteţi controla şi jocuri că FIFA Ultimate Team de pe acest terminal. Ei bine, se pare că Apple Watch, care tocmai a sosit la cei care l-au comandat pe 24 aprilie are parte de peste 3000 de aplicaţii la debut.

În plus, dezvoltatorii pregătesc o avalanşă de softuri pentru perioada următoare. Majoritatea se vor axa pe mesagerie, fitness şi sănătate, se pare. Sosirea ceasului pe piaţa e un lucru important pentru dezvoltatori, care au putut doar să lucreze cu un simulator al acestui device şi nu cu smartwatchul în sine. Astfel, anumite funcţii nu au putut fi testate sau activate.

Simulatorul nu vine cu microfon de exemplu şi e greu să emulezi gesturile realizate la încheietură. Dintre cele 3061 de aplicaţii contorizate în acest moment pentru Apple Watch 10% sunt jocuri, 8% sunt softuri de productivitate şi lifestyle, iar aplicaţiile de sănătate şi fitness reprezintă 7%. Uber, Twitter şi ESPN au deja aplicaţii dedicate, ca şi Instagram, Shazam şi Outlook.

În mod bizar Facebook lipseşte de pe listă, împreună cu orice aplicaţie Google.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×