Google Glass 2 va sosi în curând, conform unui partener Google; Se lucrează deja şi la versiunea 3

Autor:  | Publicat în:  Google 562 ori
<b>Google Glass 2 va sosi în curând, conform unui partener Google; Se lucrează deja şi la versiunea 3</b>Cu un an &icirc;n urma Google &icirc;şi anunţa parteneriatul cu brandul italian de ochelari Luxottica, care printre altele are şi Ray-Ban &icirc;n portofoliu. Ei bine, astăzi Luxottica ne dezvăluie detalii despre planurile viitoare legate de Google...

Cu un an în urma Google îşi anunţa parteneriatul cu brandul italian de ochelari Luxottica, care printre altele are şi Ray-Ban în portofoliu. Ei bine, astăzi Luxottica ne dezvăluie detalii despre planurile viitoare legate de Google Glass.

Astfel, aflăm că în curând va sosi Google Glass versiunea 2.0 şi că se lucrează deja la versiunea 3.0. Recent Google Glass Explorer Edition a fost casat, dar Google a ţinut să sublinieze că întreg proiectul Glass nu era mort, ci că doar a fost mutat din secţiunea Google X Labs sub tutela lui Tony Fadell, CEO Nest. Revenind la Luxottica, CEO-ul sau, Massimo Vian a menţionat recent că o nouă versiune Glass va sosi în curând.

Evident nu avem date clare de lansare şi tot ce putem să sperăm e că noul headset să fie mai compact, că porţiunile laterale să se încălzească mai puţin şi că preţul să fie mai mic. Nu ar strica nici disponibilitatea comercială pentru acest model... Poate şi mai multe aplicaţii şi mai multă interacţiune cu alte terminale?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×