Bătălia metalelor grele: Samsung Galaxy S6 versus HTC One M9 și iPhone 6 Într-o serie de super randări

1.586 ori
<b>Bătălia metalelor grele: Samsung Galaxy S6 versus HTC One M9 și iPhone 6 Într-o serie de super randări</b>&nbsp; Martin Hajek&nbsp;este cel mai respectat creator de telefoane concept, tablete și randari de terminale nelansate încă. El a dus această artă la un nou nivel, acceptând și comenzi de imprimare 3D a modelelor sale. Ei bine, el a pus la bătaie...

Martin Hajek este cel mai respectat creator de telefoane concept, tablete și randari de terminale nelansate încă. El a dus această artă la un nou nivel, acceptând și comenzi de imprimare 3D a modelelor sale. Ei bine, el a pus la bătaie cele mai râvnite handseturi ale momentului, HTC One M9 și Samsung Galaxy S6, care se duelează virtual în randari.

Pentru a completa bătălia îl avem și pe iPhone 6, inclus și el în imagini de dragul comparației. Ce se remarcă din start e similaritatea celor 3 terminale la formatul general. Toate 3 sunt metalice, toate dreptunghiulare și cu colțuri rotunjite. Aluminiul e materialul preferat, iar dacă ne uităm cu atenție, nici formatul pătrat al camerei de pe HTC One M9 nu e foarte diferit de cel de pe Galaxy S6, doar că acea cameră e puțin mai mare.

iPhone 6 e în mod clar cel mai subțire dintre cele 3, iar HTC One M9 e singurul cu profilul rotunjit. Similaritatea porțiunii inferioare a lui iPhone 6 cu cea de pe Galaxy S6 e clară în randari, în vreme ce includerea jackului audio în dreapta jos pe HTC One M9 mi se pare bizară. Se mai remarcă și faptul că HTC One M9 are cea mai proeminentă camera frontală, iar Galaxy S6 și iPhone 6 au camere ieșite în relief în spate.

HTC face și notă discordantă prin lipsa de buton Home fizic sau scanner de amprente. Voi ce model alegeți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×