Noi huse Spigen pentru Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia pe Amazon, reconfirmând designul terminalului

1.572 ori
<b>Noi huse Spigen pentru Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia pe Amazon, reconfirmând designul terminalului</b>Seria de scăpări legate de Samsung Galaxy S7 continuă şi după ce am văzut un clip&nbsp;cu o randare 3D a handsetului, acum aflăm că noi huse Spigen pentru acest model au ajuns pe Amazon. &nbsp; Se discută aici despre un flagship cu grosime de 7.9...

Seria de scăpări legate de Samsung Galaxy S7 continuă şi după ce am văzut un clip cu o randare 3D a handsetului, acum aflăm că noi huse Spigen pentru acest model au ajuns pe Amazon.

Se discută aici despre un flagship cu grosime de 7.9 mm, lăţime de 69.5 mm şi lungime de 142.5 mm. După cum indica scăpările din ultima săptămână formatul de design e păstrat în mare de la Samsung Galaxy S6, poate doar în afara zonei din spate, care e curbată în stilul lui Galaxy Note 5. S-ar părea că Galaxy S7 va fi mai scurt, îngust şi puţin mai gros decât Galaxy S6, decizie justificată de o baterie mai generoasă.

husa

E interesant faptul că husele Spigen pot fi cumpărate deja de pe Amamzon, deşi e prematur să facem astfel de achiziţii. Husa transparenta Ultra Hybrid are şi data de livrare: 1 aprilie 2016. O husă de tip Wallet  pentru S7 Edge Plus costă 29.99 dolari şi are şi o fantă specială pentru card de credit, plus un mic portofel integrat.

Noi huse Spigen pentru Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia pe Amazon, reconfirmând designul terminalului

Pe lângă husele pentru Galaxy S7, au apărut şi accesorii Luvvitt pentru varianta Galaxy S7 Edge Plus, în care putem observa muchiile curbate ale terminalului. Si Galaxy S7 Plus a primit huse puse la dispozitie tot prin Amazon.

Ramane de vazut daca se vor confirma și zvonurile precedente cu privire la slotul microSD sau rezistența la apă….

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×