Connected, primul smartwatch al companiei elvețiene Tag Heuer se va lansa oficial pe data de 9 noiembrie

571 ori
<b>Connected, primul smartwatch al companiei elvețiene Tag Heuer se va lansa oficial pe data de 9 noiembrie</b>Cu ceva timp &icirc;n urmă vă prezentam prin intermediul unui articol, faptul că producătorul elvețian de ceasuri, Tag Heuer, va lansa un prim smartwatch pe piață. Dacă la acea vreme, data de lansare a acestuia era necunoscută, iată că astăzi...

Cu ceva timp în urmă vă prezentam prin intermediul unui articol, faptul că producătorul elvețian de ceasuri, Tag Heuer, va lansa un prim smartwatch pe piață. Dacă la acea vreme, data de lansare a acestuia era necunoscută, iată că astăzi site-ul companiei dă startul unui cronometru ce numără zilele rămase până la debut.

Aflați că Tag Heuer Connected va fi lansat oficial pe data de 9 noiembrie în cadrul unui eveniment de presă special. Din informațiile sosite anterior în presă, am descoperit că acest device va rula platforma Android Wear, un OS ce oferă compatibilitate atât cu telefoanele Android, cât și cu cele ce rulează iOS.

Potrivit CEO-ului companiei, TAG Heuer Connected va avea un preț de pornire de 1.800 dolari, sumă pentru care primim un smartwatch de lux cu un feature ce nici un alt produs de pe piață nu îl are. Vorbim despre posibilitatea de upgrade a componentelor hardware într-un service autorizat de către companie. Mai multe detalii despre această introducere, și desigur, despre ceas, vom afla pe 9 noiembrie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×