Cu un pas mai aproape de iWatch: Apple primește brevetul pentru ecrane touch curbate

525 ori
<b>Cu un pas mai aproape de iWatch: Apple primește brevetul pentru ecrane touch curbate</b>Apple a avut o zi bună azi, primind nu mai puțin de 48 de brevete, care au fost și publicate oficial. Printre ele se numără și unul foarte interesant, care ar putea fi legat de un terminal purtabil precum un ceas, adică probabil iWatch. &nbsp; Cei...

Apple a avut o zi bună azi, primind nu mai puțin de 48 de brevete, care au fost și publicate oficial. Printre ele se numără și unul foarte interesant, care ar putea fi legat de un terminal purtabil precum un ceas, adică probabil iWatch.

Cei de la Patently Appleau descoperit că brevetul 8,808,483 înregistrat în 2010 acoperă o metodă de creare a unui panou touch curbat. La ora actuală nici un device Apple nu folosește un ecran de acest gen, dar zvonurile au menționat un astfel de display atât pentru iWatch, cât și pentru un viitor iPhone. Un ecran curbat ar fi mai potrivit pentru iWatch, permițând crearea unui produs neconvențional și o potrivire mai bună la încheietura decât cea a unui banal ceas cu ecran plat.

Trebuie menționat că documentele oficiale descriu mai degrabă un ecran curbat de smartphone, dar asta nu înseamnă că un panou de acest gen va fi disponibil doar pe un handset. Nu este exclusă și o brățară specială cu rol de fitness tracker, în cazul în care Apple ar vrea să testeze apele înainte să lanseze un smartwatch complet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×