O bijuterie de selfie phone are zona superioară transparentă și o mega cameră rotativă; Un fals Sony sau un super cameraphone?

Autor:  | Publicat în:  Sony 825 ori
<b>O bijuterie de selfie phone are zona superioară transparentă și o mega cameră rotativă; Un fals Sony sau un super cameraphone?</b>Cea mai nouă scăpare din Asia este cea a unui telefon Sony care e puțin spus că ne intrigă. Compania japoneză are deja un handset destinat selfie-urilor, dar dacă ne luăm după aceste imagini ar pregăti unul nou, pe care îl vedem mai jos. &nbsp;...

Cea mai nouă scăpare din Asia este cea a unui telefon Sony care e puțin spus că ne intrigă. Compania japoneză are deja un handset destinat selfie-urilor, dar dacă ne luăm după aceste imagini ar pregăti unul nou, pe care îl vedem mai jos.

Aparent el are o zonă superioară transparentă, care integrează o cameră uriașă, dacă ne luăm după imagine. Această cameră pare rotativă, după modelul lui Oppo N1, iar acel segment măsoară cam cât o treime din corpul telefonului în lungime. Nu m-ar surprinde că acesta să fie un accesoriu atasabil, după modelul lentilelor atașabile lansate de Sony cu ceva vreme în urmă. E important de remarcat atât designul acestei camere, cât și culoarea telefonului, ambele indicii către publicul feminin țintit de acest smartphone.

O bijuterie de selfie phone are zona superioară transparenta și o mega camera rotativă; Un fals Sony sau un super cameraphone?

și acel inel din jurul camerei este foarte feminin și încă me întreb dacă acele două zone sclipitoare de lângă cameră sunt blitzuri sau pietre prețioase (probabil blitzuri). Sursa digi-wo e respectată pentru leakurile sale, de aceea tindem să credem că fotografia e reală. Ce mi se pare suspect e faptul că parcă marginea telefonului dispare brusc spre zona inferioară a acestui model Sony, cel puțin în partea stângă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×