Fitbit pregătește un nou device purtabil, care arata ca un ceas, vine cu GPS și senzor de puls

Autor:  | Publicat în:  Fitbit 1.387 ori
<b>Fitbit pregătește un nou device purtabil, care arata ca un ceas, vine cu GPS și senzor de puls</b>Produsele Fitbit sunt precursoare ale multor smartwatchuri și funcții de smartwatchuri din ziua de azi, deci evoluția lor ar trebui să fie cu un pas în fata majorității purtabilelor. Astfel, ne interesează un nou device purtabil al acestei...

Produsele Fitbit sunt precursoare ale multor smartwatchuri și funcții de smartwatchuri din ziua de azi, deci evoluția lor ar trebui să fie cu un pas în fata majorității purtabilelor. Astfel, ne interesează un nou device purtabil al acestei companii, unul care e detaliat mai jos.

Fitbit ar pregăti o brața de tip fitnesss tracker, care arată ca un ceas și include și GPS și senzor pentru puls. Asta înseamnă că vă veți putea monitoriza activitățile fizice și în special traseul vostru pe harta fără a avea nevoie de un smartphone asociat. Materialele promoționale ale gadgetului par a indica un preț de 249 de dolari pentru noul venit și posibilitatea de a monitoriza arderile intense de calorii care au loc pe scări sau în drum spre muncă.

Cunoscut și sub numele de Fitbit Surge, acest device ar urma să ofere și notificări smart pentru apeluri și mesaje text, control al funcțiilor muzicale, iar produsul va debuta pe trei culori. E vorba despre negru, gri și portocaliu. Fitbit ar mai pregăti și trackere din gama Charge, deci vor lansa mai multe produse deodată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×