Oppo trimite o invitație specială cu ocazia lansării modelului Oppo N3; În pachet se află o pereche de ochelari VR

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.310 ori
<b>Oppo trimite o invitație specială cu ocazia lansării modelului Oppo N3; În pachet se află o pereche de ochelari VR</b>în timp ce majoritatea producătorilor de pe piață consideră că o invitație la evenimentul de debut al unui nou device este mai simplă de trimis prin mail, există și companii care pun accent în special pe trimiterea de invitații personalizate...

în timp ce majoritatea producătorilor de pe piață consideră că o invitație la evenimentul de debut al unui nou device este mai simplă de trimis prin mail, există și companii care pun accent în special pe trimiterea de invitații personalizate către media, un astfel de exemplu fiind și Oppo.

Astfel, compania chineză în cauză a trimis către presă o serie de invitații în interiorul cărora dăm peste o pereche de ochelari VR, pachet care este cu siguranță o metodă numai bună de a stârni curiozitatea jurnaliștilor. Totodată, aflăm și faptul că evenimentul de lansare va avea loc pe data de 29 octombrie în Beijing.

Oppo VR

Printre specificațiile lui Oppo N3 am putea regăsi un display Full HD de 5.5 inch / 5.9 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM și o cameră foto rotativă de 16 megapixeli cu bliț dual-tone.

Oppo Ochelari Realitate Virtuala

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×