Fossil anunță noile ceasuri Q Venture HR și Q Explorist HR din generația a 4-a, modele cu wearOS la bord

2.139 ori
<b>Fossil anunță noile ceasuri Q Venture HR și Q Explorist HR din generația a 4-a, modele cu wearOS la bord</b>Astăzi cei de la Fossil au anunțat lansarea a două noi ceasuri inteligente, modele numite Q Venture HR Gen.4 și Q Explorist HR care se dezvăluie în randări oficiale mai jos. Produsele rulează sistemul de operare wearOS și aflăm din start faptul

Prin intermediul unei certificări marca FCC aflam undeva prin luna iunie faptul că Fossil are în plan lansarea unor noi terminale purtabile, dispozitive care astăzi devin oficiale. Este vorba despre Fossil Q Venture HR Gen.4 și despre Fossil Q Explorist HR Gen.4, ceasuri inteligente ce rulează sistemul de operare wearOS și care din păcate sosesc echipate cu un procesor de generație anterioară.

(Fossil Q Venture HR)

Cipset-ul în cauză este Snapdragon Wear 2100 și ce înseamnă asta pentru noile purtabile este că durata de viață nu va fi extraordinară, fiind promise până la 24 ore de autonomie. Alegerea de lansare a acestor modele cu procesorul menționat de față este cam ciudată în situația în care Google și Qualcomm au confirmat că un cipset nou va debuta în toamnă.

(Fossil Q Explorist HR)

Noile ceasuri aduc conectivitate NFC, GPS, dar și un senzor de puls la pachet. Se promite rezistența la apă și în regimi de scufundări și mai avem aici integrare cu Google Fit. Primim o gamă variată de senzori precum altimetru, accelerometru, giroscop, dar și un senzor de lumină ambientală.

Modelul Q Venture HR vine cu un cadran de 40 mm, în vreme ce varianta Q Explorist HR adoptă unul de 45 mm. Există aici butoane fizice de control în partea dreaptă și aflăm că putem schimba brățările simplu și rapid (acestea sosind în variante de 18mm și 22mm). Din câte află, ceasurile vor avea prețuri cuprinse între 255 și 275 dolari. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×