Fotografii hands on cu un smartwatch Meizu îşi fac apariţia pe web; Produsul ar urma să debuteze pe 21 octombrie

2.978 ori
<b>Fotografii hands on cu un smartwatch Meizu îşi fac apariţia pe web; Produsul ar urma să debuteze pe 21 octombrie</b>Meizu se adăugă pe lista de companii care pregătesc smartwatchuri, un segment de produse care va creşte exponenţial &icirc;n următorii 5 ani, se pare. La &icirc;nceputul acestui an apărea un cadran rotund, aparent destinat unui Meizu Blue Charm...

Meizu se adăugă pe lista de companii care pregătesc smartwatchuri, un segment de produse care va creşte exponenţial în următorii 5 ani, se pare. La începutul acestui an apărea un cadran rotund, aparent destinat unui Meizu Blue Charm Watch, dar de atunci nu am mai auzit nimic. Azi vedem câteva fotografii hands on cu respectivul smartwatch, asta dacă nu cumva e un model nou.

Smartwatchul va debuta pe 21 octombrie, împreună cu telefonul Meizu Blue Charm Metal, cu corp metalic, despre care scriam aici. Din păcate nu avem prea multe detalii despre ceas, dar ştim că el nu va rula Android Wear. Ca şi majoritatea produselor de genul, purtabilul va fi rezistent la apă şi praf şi va oferi funcţii de fitness şi monitorizare a sănătăţii.

Smartwatch Meizu

Observăm câţiva pini metalici în spatele ceasului, probabil meniţi pentru conectarea la un dock de încărcare şi un cadran circular cu margini cam ample. Aceste margini ar putea fi rotite, având astfel rol de control în interfaţa ceasului. Cureaua pare fabricată din piele şi aduce cu cea a unui ceas analogic Fossil de exemplu.

Fotografii hands on cu un smartwatch Meizu îşi fac apariţia pe web; Produsul ar urma să debuteze pe 21 octombrie

Meizu Blue Charm Watch

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×