GooPhone Smart Watch, un ceas cu interfață ce aduce cu Windows Phone (Video)

1.972 ori
<b>GooPhone Smart Watch, un ceas cu interfață ce aduce cu Windows Phone (Video)</b>Compania chineza GooPhone e faimoasă pentru clonele de iPhone și iPad pe care le produce și iată că de această dată în loc să copieze vreun device existent producătorul a lansat propriul smartwatch. &nbsp; Rețineți că așa a pornit la drum...

Compania chineza GooPhone e faimoasă pentru clonele de iPhone și iPad pe care le produce și iată că de această dată în loc să copieze vreun device existent producătorul a lansat propriul smartwatch.

Rețineți că așa a pornit la drum și Meizu, cu clone de iPhone și acum produce super smartphone-uri high end. Acest ceas din imagine este numit pur și simplu Goophone Smart Watch, el rulează Android și are un skin cu tile-uri în stil Windows Phone. Ce e interesant aici e că acest ceas nu e doar un companion de telefon, ci poate fi folosit de sine stătător.

Dotările sale includ un display de 1.54 inch, cu rezoluție de 240 x 240 pixeli, un procesor Mediatek dual core de 1.2 GHz, 512 MB RAM și 4 GB memorie internă. Că OS avem Android 4.0 ICS și observăm în clipul hands on de mai jos ca totul rulează fără lag. Gadgetul costă 250 de dolari în varianta 2G și 300 de dolari în cea 3G, adică exact prețul lui Galaxy Gear în afară. Ce ați alege între produsul Samsung și cel GooPhone?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×