Moto G Își face apariția pe Amazon UK, costă În jur de 850 lei

1.439 ori
<b>Moto G Își face apariția pe Amazon UK, costă În jur de 850 lei</b>Motorola Moto G este văzut ca un soi de Moto X Mini, cu dotări midrange și un preț accesibil, sau cel puțin așa arată diferite scurgeri de informații. Astăzi telefonul și-a făcut apariția pe Amazon UK, unde are un preț de 160 lire sterline,...

Motorola Moto G este văzut ca un soi de Moto X Mini, cu dotări midrange și un preț accesibil, sau cel puțin așa arată diferite scurgeri de informații. Astăzi telefonul și-a făcut apariția pe Amazon UK, unde are un preț de 160 lire sterline, adică în jur de 850 lei.

Handsetul a fost pus la dispoziție prin precomandă, iar Amazon.co.uk anunța că el va fi disponibil pe 14 noiembrie. Motorola a postat un teaser cu privire la un eveniment organizat pe 13 noiembrie, deci peste 2 zile ar putea avea loc conferința oficială de lansare a lui Moto G. Listarea de pe Amazon confirma încă o dată specificațiile pe care le cunoșteam.

Moto G

Ele includ un display HD de 4.5 inch, procesor quad core, 16 GB memorie internă și panouri spate colorate, care se pot schimba. Nu cu mult timp în urma Moto G a apărut și în benchmark-ul GFXBench, unde a surprins deoarece era mentionat cu Android 4.4 KitKat la bord. Cu această ocazie s-a clarificat și aspectul procesorului: un Qualcomm Snapdragon MSM8226 quad core de 1.2 GHz (Cortex A7) cu GPU Adreno 305. Alte dotări includ 8/16 GB stocare, camera de 5 MP în spate și conectivitate HSPA+.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×