Moto G Își face apariția pe Amazon UK, costă În jur de 850 lei

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.411 ori
<b>Moto G Își face apariția pe Amazon UK, costă În jur de 850 lei</b>Motorola Moto G este văzut ca un soi de Moto X Mini, cu dotări midrange și un preț accesibil, sau cel puțin așa arată diferite scurgeri de informații. Astăzi telefonul și-a făcut apariția pe Amazon UK, unde are un preț de 160 lire sterline,...

Motorola Moto G este văzut ca un soi de Moto X Mini, cu dotări midrange și un preț accesibil, sau cel puțin așa arată diferite scurgeri de informații. Astăzi telefonul și-a făcut apariția pe Amazon UK, unde are un preț de 160 lire sterline, adică în jur de 850 lei.

Handsetul a fost pus la dispoziție prin precomandă, iar Amazon.co.uk anunța că el va fi disponibil pe 14 noiembrie. Motorola a postat un teaser cu privire la un eveniment organizat pe 13 noiembrie, deci peste 2 zile ar putea avea loc conferința oficială de lansare a lui Moto G. Listarea de pe Amazon confirma încă o dată specificațiile pe care le cunoșteam.

Moto G

Ele includ un display HD de 4.5 inch, procesor quad core, 16 GB memorie internă și panouri spate colorate, care se pot schimba. Nu cu mult timp în urma Moto G a apărut și în benchmark-ul GFXBench, unde a surprins deoarece era mentionat cu Android 4.4 KitKat la bord. Cu această ocazie s-a clarificat și aspectul procesorului: un Qualcomm Snapdragon MSM8226 quad core de 1.2 GHz (Cortex A7) cu GPU Adreno 305. Alte dotări includ 8/16 GB stocare, camera de 5 MP în spate și conectivitate HSPA+.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×