Samsung Galaxy Tab S6 va sosi cu baterie de 6840 mAh la bord, unitate ce suportă alimentare rapidă la 15W

566 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S6 va sosi cu baterie de 6840 mAh la bord, unitate ce suportă alimentare rapidă la 15W</b>După mega leak-ul de ieri asociat tabletei Samsung Galaxy Tab S6 și reprezentat de către apariția a numeroase randări cu iz oficial, iată că online mai ajung și alte informații. Astăzi de exemplu descoperim certificarea

După mega leak-ul de ieri asociat tabletei Samsung Galaxy Tab S6 și reprezentat de către apariția a numeroase randări cu iz oficial, iată că online mai ajung și alte informații. Astăzi de exemplu descoperim certificarea acordată ce către NCC și odată cu aceasta faptul că noua tabletă flagship a sud-coreenilor va sosi echipată cu o baterie de 6840 mAh la pachet, unitate capabilă de încărcare rapidă la 15W.

Galaxy Tab S6

Tableta apare aici menționată sub numele de serie SM-T860, același sub care și-a mai făcut apariția și în trecut. Se livrează cu o baterie de 6840 mAh și alături de un adaptor de încărcare EP-TA200 ce oferă suport pentru alimentare la 15W. Deși capacitatea acestei baterii nu este impresionantă, ținând cont de talia foarte mică a dispozitivului, acumulatorul este unul potrivit.

Din ce știm până acum, Samsung Galaxy Tab S6 este așteptată cu un ecran Super AMOLED de 10.5 inch și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855. Este o tabletă flagship și va impresiona plăcut și la nivel de acustică acolo unde beneficiază de un setup de 4 difuzoare cu acustică AKG.

Pe seama randărilor de ieri am aflat că în spate tableta vine cu o cameră foto duală și cu un slot magnetic pentru atașarea stylus-ului S-Pen. Sunt mari șanse ca debutul să aibă loc pe data de 7 august alături de Note10, sau cu doar câteva zile înainte. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×