HTC ar putea pregăti un ceas inteligent cu Windows Phone

1.336 ori
<b>HTC ar putea pregăti un ceas inteligent cu Windows Phone</b>Cu ceva vreme în urmă aflam&nbsp;în datorită unor declarații oficiale HTC, că aceștia au colaborat cu Microsoft, plănuind să lanseze câteva terminale portabile. Printre acestea se numără și o tabletă și aparent și un smartwatch. &nbsp;...

Cu ceva vreme în urmă aflam în datorită unor declarații oficiale HTC, că aceștia au colaborat cu Microsoft, plănuind să lanseze câteva terminale portabile. Printre acestea se numără și o tabletă și aparent și un smartwatch.

GooPhone

Punând cap la cap informațiile, mai ales teaserul recent legat de un smartwatch, putem deduce că HTC lucrează sau a lucrat la un ceas cu Windows Phone. E interesant că Microsoft nu a manifestat un interes deosebit față de segmentul terminalelor ce pot fi purtate de utilizator ca accesoriu de modă, inclusiv ceasuri.

E drept că am văzut câteva concepte Nokia de smartwatch-uri, dar această companie nu a dat semne că ar fi interesată - spre deosebire de HTC, care pare a avea planuri pentru ceasuri în 2014. Având în vedere faptul că Windows Phone are o interfață simplă, adaptarea sa la un ceas nu va fi atât de grea precum cea a lui Android. Rămâne însă întrebarea: aven nevoie de astfel de device-uri?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×