HTC ar putea pregăti un ceas inteligent cu Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.183 ori
<b>HTC ar putea pregăti un ceas inteligent cu Windows Phone</b>Cu ceva vreme în urmă aflam&nbsp;în datorită unor declarații oficiale HTC, că aceștia au colaborat cu Microsoft, plănuind să lanseze câteva terminale portabile. Printre acestea se numără și o tabletă și aparent și un smartwatch. &nbsp;...

Cu ceva vreme în urmă aflam în datorită unor declarații oficiale HTC, că aceștia au colaborat cu Microsoft, plănuind să lanseze câteva terminale portabile. Printre acestea se numără și o tabletă și aparent și un smartwatch.

GooPhone

Punând cap la cap informațiile, mai ales teaserul recent legat de un smartwatch, putem deduce că HTC lucrează sau a lucrat la un ceas cu Windows Phone. E interesant că Microsoft nu a manifestat un interes deosebit față de segmentul terminalelor ce pot fi purtate de utilizator ca accesoriu de modă, inclusiv ceasuri.

E drept că am văzut câteva concepte Nokia de smartwatch-uri, dar această companie nu a dat semne că ar fi interesată - spre deosebire de HTC, care pare a avea planuri pentru ceasuri în 2014. Având în vedere faptul că Windows Phone are o interfață simplă, adaptarea sa la un ceas nu va fi atât de grea precum cea a lui Android. Rămâne însă întrebarea: aven nevoie de astfel de device-uri?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×