Huawei Nova 5T primește o scăpare chiar de la Google; Este un Honor 20 cu ecran mic

1.168 ori
<b>Huawei Nova 5T primește o scăpare chiar de la Google; Este un Honor 20 cu ecran mic</b>În general vedem scăpări de telefoane mobile de la producătorii de huse, de la producătorii de telefoane, de componente sau vreun zvonac bine conectat. Acum Google a comis-o, scăpând un telefon Huawei nelansat încă, Nova 5T

În general vedem scăpări de telefoane mobile de la producătorii de huse, de la producătorii de telefoane, de componente sau vreun zvonac bine conectat. Acum Google a comis-o, scăpând un telefon Huawei nelansat încă, Nova 5T. Această este de fapt o versiune rebranduită de Honor 20, care cel puțin în Thailanda se va numi Nova 5T. 

Huawei Nova 5T

Telefonul tocmai a fost adăugat pe lista de modele Android Enterprise, cu tot cu imagini, deci se poate spune că Google l-a scăpat. Ce e inedit la acest telefon e diagonala sa, pentru că în ziua de azi nu prea mai vedem telefoane coborând sub 6 inch sau hai să zicem sub 5.8 inch. Ei bine aici avem de-a face cu un telefon cu ecran de 5.5 inch, cu decupaj în ecran pentru cameră selfie, în colțul din stânga sus.

Această dotare ne face să punem la îndoială ideea de rebranding Honor 20, care are un ecran de 6.26 inch. S-a păstrat totuși cititorul lateral de amprente, iar telefonul a fost listat cu 8 GB RAM și 128 sau 256 GB stocare. Asta sună mai bine decât cei 6 GB RAM și 128 GB stocare de pe Honor 20.

Data de pe ecran este 13 august, dar nu s-a concretizat pentru debut. Am aflat și că handsetul ar avea un CPU Kirin 980, o cameră quad (48 MP + 16 MP + 2 MP + 2 MP) și cameră selfie de 32 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×