Iată un concept tare interesant de Apple iWatch: o brățară cu iOS lite

1.328 ori
<b>Iată un concept tare interesant de Apple iWatch: o brățară cu iOS lite</b>Dacă ne luăm după produsele lansate la MWC 2014, atunci ceasurile smart ale viitorului vor pune mare accent pe sănătate și fitness. în plus, ele vor fi mai degrabă brățări decât ceasuri și aici mă uit la Huawei TalkBand B1 și Galaxy Gear...

Dacă ne luăm după produsele lansate la MWC 2014, atunci ceasurile smart ale viitorului vor pune mare accent pe sănătate și fitness. în plus, ele vor fi mai degrabă brățări decât ceasuri și aici mă uit la Huawei TalkBand B1 și Galaxy Gear Fit de la Samsung. Ei bine, iată că vedem și un concept de Apple iWatch azi, care le da replică rivalilor asiatici.

Aceasta este mai degrabă o brățară decât un ceas și include o variantă lite de iOS care rulează pe un display curbat îngust. Dacă ar fi să speculez, aș putea spune că ecranul are în jur de 1.5 inch în diagonală, iar terminalul vine cu Siri, funcții de fitness și sănătate, posibilitatea de apelare și evident conectivitate cu un iPad și iPhone.

Vedem o listă de contacte pe micul sau ecran, deblocare prin slide și aplicații precum Passbook sau Vreme. încă nu e clar ce fel de material ar folosi Apple la un asemenea ceas, deși sticlă pare favorita în zona frontală, în vreme ce aluminiul, materialul ceramic sau plasticul ar putea fi folosite pentru corpul acestui device.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×