Allview P6 Energy se pregătește pentru update-ul la Android 5.0 Lollipop începând din 24 august

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.467 ori
<b>Allview P6 Energy se pregătește pentru update-ul la Android 5.0 Lollipop începând din 24 august</b>Cum vă sună o baterie de 5.000 mAh integrată &icirc;ntr-un terminal cu display de 5 inch și procesor quad-core? Noi spunem că sună prea bine, iar numele unui astfel de device este Allview P6 Energy, un telefon pe care noi l-am testat chiar aici la...

Cum vă sună o baterie de 5.000 mAh integrată într-un terminal cu display de 5 inch și procesor quad-core? Noi spunem că sună prea bine, iar numele unui astfel de device este Allview P6 Energy, un telefon pe care noi l-am testat chiar aici la Mobilissimo.ro în urmă cu cu doar câteva luni.

Dacă la vremea lansării, P6 Energy sosea cu Android 4.4 KitKat, iată că în curând smartphone-ul va primi și mult-așteptatul update la Android 5.0 Lollipop, un sistem de operare cu noi elemente de design, noi animații, dar și modificări pe partea de performanță. Aflați că actualizarea va sosi începând de luni, 24 august.

În termeni tehnici, Allview P6 Energy ne oferă un panou de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli , 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor frontal de 2 megapixeli. Zilele acestea, P6 Energy are un preț special de 699 lei prin intermediul celor de la eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×