LG Watch Libre ar putea fi următorul ceas inteligent sportiv de la LG, conform unei certificări

514 ori
<b>LG Watch Libre ar putea fi următorul ceas inteligent sportiv de la LG, conform unei certificări</b>Cu toate că în ultimele luni nu am avut parte de lansări deosebite în zona de smartwatch-uri, acest lucru s-ar putea schimba în următoarea perioadă când este așteptat un nou purtabil marca LG. Descoperim astăzi faptul că sud-coreeni

Nuu prea am mai avut lansări de ceasuri inteligente cu mare tam-tam şi cu ştaif în ultima vreme, dar cred că IFA 2018 ne-ar putea aduce ceva noutăţi. Azi aflăm că unul dintre ceasurile viitoare ale companiei ar putea să se numească LG Watch Libre şi avem detalii mai jos.

LG Watch Libre

Recent două ceasuri au fost confirmate de listări FCC, dar fără detalii concrete. Pe 12 iunie LG a primit un drept asupra numelui "Libre" pentru smartwatch-uri. Asta înseamnă "libertate" în spaniolă, indicând faptul că ar putea fi un device cu veleităţi sportive, ce va sosi pe viitor. Varianta sportivă de purtabil LG nou este cunoscută drept LM-W319 şi ar urma să vină cu un design mai solid şi rezistent la intemperii.

LG Watch Libre

Pe lângă designul rugged, varianta sport ar putea aduce şi suport LTE, oferind extra mobilitate utilizatorului. Încă nu e clar de unde până unde a fost ales numele "Libre" dar stau în picioare teoriile de mai sus. Posibil să vină şi particula "Watch", deci numele ar fi LG Watch Libre. Nu e exclus să vedem şi o variantă mai elegantă, mai urbană, fără aspectul rugged, dar păstrând LTE-ul după model LG Watch Urbane 2nd Edition LTE. Corpul va fi metalic, avem și sticla de safir și o brățară metalică.

Evident Android Wear va fi la bord, în cea mai nouă versiune, care va veni la pachet cu Android P. Ceasul non sport ar urma să fie LG Watch Timepiece.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×