Misfit anunţă Speedo Shine, o brăţară fitness axată pe înot

1.704 ori
<b>Misfit anunţă Speedo Shine, o brăţară fitness axată pe înot</b>Misfit a anunţat o colaborare cu firma Speedo, &icirc;n urma căreia a fost realizat un fitness tracker numit Speedo Shine. Produsul este o brăţară de fitness, care e menită pentru cei care preferă &icirc;notul că activitate sportivă şi de...

Misfit a anunţat o colaborare cu firma Speedo, în urma căreia a fost realizat un fitness tracker numit Speedo Shine. Produsul este o brăţară de fitness, care e menită pentru cei care preferă înotul că activitate sportivă şi de relaxare.

Ca design Speedo Shine seamănă foarte mult cu Misfit Shine, brăţara testată la Mobilissimo.ro anul trecut. Noutatea o reprezintă un algoritm special care detectează performanţele la înot ale utilizatorului. Fie că foloseşte stilul fluture sau "crawl", utilizatorul va avea toate statisticile necesare, cu bazine parcurse şi rotiri de braţe.

Misfit anunţă Speedo Shine, o brăţară fitness axată pe înot

Speedo Shine va monitoriza şi somnul utilizatorului şi se va sincroniza via Bluetooth cu terminalele iOS sau Android ce rulează aplicaţia Misfit. Acest mic gadget are avantajul unui design foarte discret şi slim, măsurând doar 8.6 mm în grosime, iar bateria să oferă până la 6 luni de funcţionare. Corpul e fabricat din aluminiu şi e rezistent la apă, la o adâncime de până la 50 de metri.

În locul unui display, brăţara foloseşte 12 LED-uri, care ne arăta dacă am atins ţinta de calorii zilnice. Speedo Shine va costa 79.99 dolari şi debutează pe 1 septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×