Motorola plănuia un smartwatch și un phablet de 6 inch gata până În 2015; Lenovo preia planurile sale!

1.056 ori
<b>Motorola plănuia un smartwatch și un phablet de 6 inch gata până În 2015; Lenovo preia planurile sale!</b>Motorola nu încheiase roadmap-ul sau de produse cu Moto G și Moto X și plănuia alte câteva device-uri interesante până în 2015. Printre ele par a se număra și un smartwatch și un phablet de 6 inch dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri....

Motorola nu încheiase roadmap-ul sau de produse cu Moto G și Moto X și plănuia alte câteva device-uri interesante până în 2015. Printre ele par a se număra și un smartwatch și un phablet de 6 inch dacă ne luăm după cele mai noi zvonuri.

Ele vor fi preluate acum evident de către Lenovo și dezvoltate sub brandul lor. înainte să vă bucurați de preluarea Lenovo și de cât atractiv ar putea fi un phablet Lenovo + Motorola, trebuie să așteptăm ca autoritățile și comisiile de pe diferite continente să își dea aprobarea. între timp putem să ne imaginăm cum ar arăta un smartwatch Motorola, mai ales dacă ar folosi acele sisteme care prezic comportamentul utilizatorului si se adapteaza la el, care au apărut într-o formă sau alta pe terminalele Moto de la Droid RAZR încoace.

Ce am remarcat ultimii ani la producătorul american e că niciodată nu a folosit cele mai puternice specificații hardware pe terminalele sale, fie că era vorba de tablete sau telefoane. Mereu Moto implementa hardware midrange spre high end, dar niciodată vârful de linie. Oare trecerea sub aripa Lenovo îi va face să abordeze și segmente high end cu dotări pe măsură?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×