Samsung Galaxy Core, Galaxy Trend și Galaxy Fame Lite vor primi o ediție specială “La Fleur”

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.935 ori
<b>Samsung Galaxy Core, Galaxy Trend și Galaxy Fame Lite vor primi o ediție specială &ldquo;La Fleur”</b>Dacă acum câteva zile aflam că cei de la Samsung pregătesc o ediție specială de Valentine&rsquo;s Day pentru Galaxy S4, iată că astăzi, alte 3 terminale entry-level din seria Galaxy vor beneficia de același tratament estetic. &nbsp; Samsung...

Dacă acum câteva zile aflam că cei de la Samsung pregătesc o ediție specială de Valentine’s Day pentru Galaxy S4, iată că astăzi, alte 3 terminale entry-level din seria Galaxy vor beneficia de același tratament estetic.

Samsung Galaxy Core La Leur

Printre acestea se numără Galaxy Core, Galaxy Trend și Galaxy Fame Lite, device-uri ce vor primi o ediție specială pe roșu sau pe alb, cu motive florare, intitulată La Fleur. Deși carcasa este cu totul și cu totul specială, la capitolul hardware și software nu se produce schimbări.

Samsung Galaxy Trend La Fleur
Samsung Galaxy Trend La Fleur

în acest moment, Samsung Galaxy Core, Galaxy Trend și Galaxy Fame Lite pot fi achiziționate în ediția La Fleur din Rusia, dar cu siguranță vor fi prezente curând și pe rafturile din România. De asemenea, se pare că în luna martie, cei de la Samsung pregătesc o ediție albă La Fleur pentru Galaxy S4.

​Samsung Galaxy Fame Lite La Fleur
Samsung Galaxy Fame Lite La Fleur

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×