Motorola prezintă cei 10 finaliști ai concursului de design Moto 360 Watch Face

1.168 ori
<b>Motorola prezintă cei 10 finaliști ai concursului de design Moto 360 Watch Face</b>Cu o lună în urma Motorola pornea un concurs de design, în cadrul căruia participanții au creat o serie de randari ce reprezintă partea frontală a aceasului Moto 360. Ideea era că interfața sa să prindă forma și vedem și o fațadă plăcută...

Cu o lună în urma Motorola pornea un concurs de design, în cadrul căruia participanții au creat o serie de randari ce reprezintă partea frontală a aceasului Moto 360. Ideea era că interfața sa să prindă forma și vedem și o fațadă plăcută pentru smartwatch.

Cele 10 propuneri câștigătoare au fost publicate pe Google+, dintr-un total de peste 1000 de proiecte înscrise. în a doua fază a concursului designurile vor trebui să adune voturi pe Gogole+ și apoi unul singur va fi câștigătorul final. Designerul ales va primi un ceas Moto 360, iar ceilalți finaliști se vor alege cu un Gift Card Google Play în valoare de 50 de dolari.

Moto 360 Watch

Motorola își rezervă dreptul de a folosi aceste concepte pentru produsul său, deci unul dintre ele sau mai multe ar putea reprezenta viitoare fata a lui Moto 360. Vă reamintesc că acest ceas ar urma să coste în jur de 249 de dolari și sincer să fiu, uitându-mă la aceste imagini, nu pot să spun că sunt prea impresionat de designuri. Am citit și comentariile de pe Google+ și am văzut că și alții cred la fel ca mine.

Acesta e maximul pe care îl poate atinge o interfață de ceas modern?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×