Oppo Reno este disecat pentru a ne arăta cum funcţionează camera pop up oblică (Video)

1.017 ori
<b>Oppo Reno este disecat pentru a ne arăta cum funcţionează camera pop up oblică (Video)</b>Atunci când Oppo nu prezintă primul telefonu cu camera selfie ascunsă sub ecran, se ocupă cu noi formaturi de camere selfie pop up. Oppo Reno a inaugurat o cameră care iese pe diagonală de sus şi de atunci ne-am tot întrebat

Atunci când Oppo nu prezintă primul telefonu cu camera selfie ascunsă sub ecran, se ocupă cu noi formaturi de camere selfie pop up. Oppo Reno a inaugurat o cameră care iese pe diagonală de sus şi de atunci ne-am tot întrebat ce mişcă la interior şi ce face să ticăie acest device. JerryRigEverything are răspunsul într-un videoclip cu disecţia telefonului mai jos.

Oppo Reno

Telefoanele Oppo Reno au ajuns în Europa la final de primăvară, inclusiv un model 5G şi unul cu cameră periscop. Aici avem varianta midrange de Oppo Reno şi totul începe cu încălzirea spatelui cu uscătorul de păr, urmată de înlăturarea capacului cu ventuze şi cutter. 11 şuruburi Philips fixează porţiunea de sus care protejează placa de bază şi include şi componenta NFC.

Oppo Reno

3 cabluri ribbon sunt trecute peste baterie, destul de uşor de scos din placa de bază. Avem şi un cititor de amprente optic integrat în ecran, iar JerryRig lauda cât de uşor e să înlocuieşti conectorul USB Type-C, cu tot cu connectorul său ribbon. Sunt veşti bune şi la baterie, care se scoate imediat prin tragerea de "urechi" de plastic, fără abuz de lipici.

Oppo Reno

Vedem şi camera duală din spate şi lângă ea un motoraş care pare familiar, pentru că e similar cu ce am văzut la ASUS ZenFone 6. Motoraşul învârte o componentă care împinge un soi de şurub ce ridică acea cameră selfie oblică. Este şi un mic arc, care ajută la revenirea fără daune a camerei, inclusiv dacă pui prespune pe ea. 

Totul e securizat cu o "buză metalică" în dreapta pentru a bloca ieşirea din greşeală a camerei. Oppo a făcut totul migălos, punând chiar şi o garnitură de cauciuc care scade fricţiunea metalului pe metal. Vă las să vedeţi întregul clip, care îmi arată că Oppo nu a făcut nici un compromis la construcţia acestui device.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×