OnePlus 3T Midnight Black primește un unboxing din partea lui MKBHD; telefonul va fi pus în vânzare la noapte pe plan european!

1.802 ori
<b>OnePlus 3T Midnight Black primește un unboxing din partea lui MKBHD; telefonul va fi pus în vânzare la noapte pe plan european!</b>Săptămâna trecută cei de la OnePlus au anunțat oficial lansarea unei versiuni pe negru mat pentru modelul 3T, variantă ce vine la scurt timp după ce aflam că firma chineză a lansat un model special împreună cu francezii de la collete. Acesta din urmă

Săptămâna trecută cei de la OnePlus anunțau lansarea unei versiuni pe negru mat a smartphone-ului OnePlus 3T, aceasta fiind realizată în colaborare cu francezii de la Colette. Numai 250 exemplare aveau să fie puse în vânzare pe data de 21 martie în cadrul unui magazin al brandului de modă din Paris. Cum șansele de a achiziționa un asemenea model erau foarte foarte mici, OnePlus a luat decizia de a aduce culoarea și pentru publicul larg.

OnePLus 3t

Noua versiune se numește Midnight Black și ni se dezvăluie că este în continuare vorba despre o ediției limitată (fără a se menționa numărul exact de unități produse). Acest model a fost scos din cutie de către nimeni altul decât Marques Brownlee a.k.a MKBHD, clip ce îl puteți privi mai jos.

Această nuanță de negru mat este tare arătoasă și dacă sunteți interesați, aflați că europenii vor putea comanda o unitate chiar de mâine 28 martie, începând cu ora 2:00 dimineața de pe site-ul oneplus.net care poate fi accesat de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×