MWC 2015: ASUS Zenwatch hands-on - design elegant, Android Wear şi construcţie solidă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 823 ori
<b>MWC 2015: ASUS Zenwatch hands-on - design elegant, Android Wear şi construcţie solidă (Video)</b>Lansat &icirc;n 2014, ASUS Zenwatch este un smartwatch cu Android Wear pe care am avut ocazia să &icirc;l vedem &icirc;n acţiune la MWC 2015. A rezultat o experienţă hands on asupra căreia puteţi arunca o privire mai jos, cu menţiunea că ceasul nu...

Lansat în 2014, ASUS Zenwatch este un smartwatch cu Android Wear pe care am avut ocazia să îl vedem în acţiune la MWC 2015. A rezultat o experienţă hands on asupra căreia puteţi arunca o privire mai jos, cu menţiunea că ceasul nu era pornit la standul ASUS.

Ceasul vine cu un sasiu metalic şi o curea din piele maronie, iar acest device e rezistent la apă, din câte ştim. La bordul său se afla un procesor Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 512 MB RAM şi 4 GB stocare eMMC. Ecranul este un AMOLED de 1.63 inch, cu rezoluţie de 320 x 320 pixeli, iar tot la bord găsim un giroscop cu 9 axe, o baterie de 1.4 Whr şi microfon încorporat.

ASUS Zenwatch hands-on

ASUS promite o zi de funcţionare în cazul bateriei acestui model, care măsoară în jur de 9 mm în grosime. El cântăreşte 50 de grame în cazul corpului şi 25 în cazul curelei. Reţineţi şi că lentila ecranului este curbat în 2.5D şi are protecţie Gorilla Glass 3. Produsul costă 233 dolari pe Amazon.

MWC 2015: ASUS Zenwatch hands-on - design elegant, Android Wear şi construcţie solidă (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×