UTOK oferă 2000 de euro premiu programatorului care creează o aplicaţie inspirată

603 ori
<b>UTOK oferă 2000 de euro premiu programatorului care creează o aplicaţie inspirată</b>UTOK a anunţat campania "Be Tomorrow&#39;s App Genius", care are rolul de a găsi următorul programator talentat, care creează o aplicaţie interesantă. El poate c&acirc;ştiga un premiu de 2000 de euro, iar aplicaţiile pot fi &icirc;nscrise pe...

UTOK a anunţat campania "Be Tomorrow's App Genius", care are rolul de a găsi următorul programator talentat, care creează o aplicaţie interesantă. El poate câştiga un premiu de 2000 de euro, iar aplicaţiile pot fi înscrise pe site-ul UTOK până pe 19 aprilie.

Aplicaţia trebuie să fie destinată telefoanelor mobile cu Android la bord, iar UTOK doreşte prin aceasta campanie să dezvolte comunitatea locală a programatorilor de aplicaţii pentru mobil. Participanţii îşi pot înscrie softul în categorii precum jocuri, business, social, fitness şi altele, începând din această săptămână. În cadrul juriului se va afla Cristian Manafu, managing partner Evensys.

Concursul va lua sfârşit pe 26 aprilie, iar până atunci concurenţii vor putea aduna voturi pentru aplicaţiile lor, ele reprezentând 40% din nota finală. Juriul specializat va acorda la rândul său puncte, contând în proporţie de 60% din nota finală. Aplicaţiile vor fi jurizate la capitole ca utilitate, originalitate, storyboard şi fezabilitate a implementării.

Partenerul media al campaniei este RegieLive.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×