Pebble se reinventează; primul ceas cu ecran circular al companiei poartă numele Time Round și costă 249 dolari

1.090 ori
<b>Pebble se reinventează; primul ceas cu ecran circular al companiei poartă numele Time Round și costă 249 dolari</b>Unele dintre cele mai populare ceasuri inteligente de pe piață la ora actuală sunt și produsele Pebble, device-uri ce atrag &icirc;n special prin simplitate și prin prețurile nu tocmai piperate. Totuși, modelele anterioare din portofoliul companiei...

Unele dintre cele mai populare ceasuri inteligente de pe piață la ora actuală sunt și produselePebble, device-uri ce atrag în special prin simplitate și prin prețurile nu tocmai piperate. Totuși, modelele anterioare din portofoliul companiei nu se puteau lăuda cu un design de top, ci dimpotrivă.

Ei bine, lucrurile se schimbă începând de acum, moment în care Pebble anunță primul ceas cu ecran circular, și anume Time Round. Modelul de față este intitulat drept cel mai ușor și subțire smartwatch din lume, acesta având o greutate de doar 28 grame și o grosime a corpului metalic de 7.5 mm.

Pebble Time Round

Aflăm că Pebble Time Round adoptă un display e-ink circular de 1.25 inch, ecran ce este înconjurat de o margine destul de semnificativă ce pentru unii nu va fi un element prea plăcut. În ciuda acestui lucru, noul Pebble se va descurca de minune la capitolul baterie, compania sugerând că autonomia va fi de până la 2 zile.

Pebble se reinventează; primul ceas cu ecran circular al companiei poartă numele Time Round și costă 249 dolari

La fel ca și alte device-uri similare de pe piață, și Time Round beneficiază de curele de schimb în variante de 14 sau 20 mm în funcție de încheietura posesorului. Ni se dezvăluie că programul de pre-comenzi de debutat deja pentru piața americană (livrare în noiembrie), urmând ca retailerii europeni să îl aducă în magazine la începutul anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×