iPhone 6s Plus testat prin tentative de îndoire, nici vorbă de un nou Bendgate (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.453 ori
<b>iPhone 6s Plus testat prin tentative de îndoire, nici vorbă de un nou Bendgate (Video)</b>Cu un an &icirc;n urma presa vuia pe tema lui Bendgate şi o mulţime de puşti intrau &icirc;n reprezentante şi magazine &icirc;ncerc&acirc;nd să &icirc;ndoaie un iPhone 6 Plus. Atunci era vorba despre o presupusa slăbiciune structurală a lui iPhone...

Cu un an în urma presa vuia pe tema lui Bendgate şi o mulţime de puşti intrau în reprezentante şi magazine încercând să îndoaie un iPhone 6 Plus. Atunci era vorba despre o presupusa slăbiciune structurală a lui iPhone 6 Plus, predispus la îndoire dacă o forţă medie spre mare era aplicată asupra sa. Până la urmă problema a dispărut şi acum au apărut şi primele teste de îndoire şi pentru iPhone 6s Plus.

Aflam la debutul acestui terminal că Apple a folosit un aluminiu mai rezistent de aceasta dată, cel din Seria 7000 pentru şasiurile noilor modele iPhone. Nu e de mirare deci că nici 4 mâini nu au reuşit să îndoaie serios un iPhone 6s Plus, după cum se vede în clipul de mai jos. Până la urma handsetul e uşor îndoit, dar după multe încercări şi mult mai puţin decât predecesorul.

Întreaga idee a lui Bendgate a pornit de la faptul că ai putea avea telefonul în buzunarul din spate şi să te aşezi pe un scaun, urmând apoi îndoirea posibilă. Este exclus ca forţa maximă a doi bărbaţi aplicata pe iPhone 6s Plus să se compare cu presiunea aplicată pe handset atunci vă aşezaţi cu el în buzunarul din spate. Şi grosimea noilor modele iPhone a crescut faţă de predecesori, deci încă un aspect care contribuie la rezistenţă.

În concluzie putem să îi spunem "adio" lui Bendgate până la următorul terminal Apple ultrasubțire ce merită testat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×