iPhone 6s Plus testat prin tentative de îndoire, nici vorbă de un nou Bendgate (Video)

1.554 ori
<b>iPhone 6s Plus testat prin tentative de îndoire, nici vorbă de un nou Bendgate (Video)</b>Cu un an &icirc;n urma presa vuia pe tema lui Bendgate şi o mulţime de puşti intrau &icirc;n reprezentante şi magazine &icirc;ncerc&acirc;nd să &icirc;ndoaie un iPhone 6 Plus. Atunci era vorba despre o presupusa slăbiciune structurală a lui iPhone...

Cu un an în urma presa vuia pe tema lui Bendgate şi o mulţime de puşti intrau în reprezentante şi magazine încercând să îndoaie un iPhone 6 Plus. Atunci era vorba despre o presupusa slăbiciune structurală a lui iPhone 6 Plus, predispus la îndoire dacă o forţă medie spre mare era aplicată asupra sa. Până la urmă problema a dispărut şi acum au apărut şi primele teste de îndoire şi pentru iPhone 6s Plus.

Aflam la debutul acestui terminal că Apple a folosit un aluminiu mai rezistent de aceasta dată, cel din Seria 7000 pentru şasiurile noilor modele iPhone. Nu e de mirare deci că nici 4 mâini nu au reuşit să îndoaie serios un iPhone 6s Plus, după cum se vede în clipul de mai jos. Până la urma handsetul e uşor îndoit, dar după multe încercări şi mult mai puţin decât predecesorul.

Întreaga idee a lui Bendgate a pornit de la faptul că ai putea avea telefonul în buzunarul din spate şi să te aşezi pe un scaun, urmând apoi îndoirea posibilă. Este exclus ca forţa maximă a doi bărbaţi aplicata pe iPhone 6s Plus să se compare cu presiunea aplicată pe handset atunci vă aşezaţi cu el în buzunarul din spate. Şi grosimea noilor modele iPhone a crescut faţă de predecesori, deci încă un aspect care contribuie la rezistenţă.

În concluzie putem să îi spunem "adio" lui Bendgate până la următorul terminal Apple ultrasubțire ce merită testat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×