Pretiosul telefon TAG Heuer Meridiist, scos din cutie

2.407 ori
<b>Pretiosul telefon TAG Heuer Meridiist, scos din cutie</b>Daca va intrebati cum arata un telefon de 5000 de dolari, raspunsul se afla in imaginea atasata acestui articol si nu, nu este vorba despre un Vertu. Redactorii revistei Stuff au reusit sa puna mana pe un telefon TAG Heuer Meridiist, analizandu-l si...

Daca va intrebati cum arata un telefon de 5000 de dolari, raspunsul se afla in imaginea atasata acestui articol si nu, nu este vorba despre un Vertu.

Redactorii revistei Stuff au reusit sa puna mana pe un telefon TAG Heuer Meridiist, analizandu-l si pozandu-l din toate unghiurile. Handsetul este destul de masiv si impresioneaza prin lux si opulenta, dar este si un terminal rezistent. Cei de la Stuff numesc telefonul o "bucata de aluminiu" cu ecran, cu singurul avantaj al unui display din cristal de safir (60.5 carate) si prezenta inedita a unui ceas digital la varful terminalului.

In vreme ce telefonul Vertu dispunea de o tasta speciala, care oferea celor cu o avere impresionanta un soi de "majordom" virtual permanent, Meridiist soseste cu un buton special care nu face altceva decat sa mute ceasul de pe display-ul superior al handsetului pe cel secundar OLED. In rest, lista de specificatii este modesta, cu o camera de 2 megapixeli, playback MP3 plus numeroase optiuni specifice unui ceas performant (world clock, alarma, cronometru, modul tur de pista, numaratoare inversa).

Telefonul va fi disponibil din luna Septembrie, iar producatorul sau afirma ca bateria rezista 7 ore in mod convorbire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×