Un nou accesoriu pentru iPhone 3G - proiectorul iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.107 ori
<b>Un nou accesoriu pentru iPhone 3G - proiectorul iPhone</b>Direct din China soseste acest iPhone Projector, un proiector portabil LCoS creat special pentru terminalul mobil produs de Apple. Inainte de a afla specificatiile sale, sa aruncam o privire acestui produs: Proiectorul ofera o ratie a aspectului de 4:3 si...

Direct din China soseste acest iPhone Projector, un proiector portabil LCoS creat special pentru terminalul mobil produs de Apple. Inainte de a afla specificatiile sale, sa aruncam o privire acestui produs:

Proiectorul ofera o ratie a aspectului de 4:3 si suporta focus manual. iPhone Projector are o sursa luminoasa  LED de 5 W, care are o viata de 20.000 de ore si ofera o stralucire de 10-15 ANSI lumensi. Ratia contrastului acestui accesoriu este de 200:1, iar rezolutia maxima suportata este de 640 x 480 pixeli (VGA).

Proiector iPhone

Diagonala ecranului proiectat poata varia, de la 15 la 27 de inchi, iar printre terminalele suportate se numara Apple iPod si iPhone. Porturile sale includ un jack mini AV si un conector pentru iPhone, iar difuzorul proiectorului este de 2 W. iPhone Projector masoara 76 x 102 x 54 mm si poate reproduce 16.7 milioane de culori, oferind suport pentru semnal video iPhone/iPod Touch composite video (AV in)/composite video. Alimentarea sa se face de la o sursa DC 5V, 2.5A, AC 100-240V, 50-60 Hz.

Pentru mai multe detalii accesati acest site.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×