Microsoft e gata să reia actualizarea Lumia Denim pe terminalele compatibile (Video)

1.448 ori
<b>Microsoft e gata să reia actualizarea Lumia Denim pe terminalele compatibile (Video)</b>Microsoft a oferit deja actualizarea la Lumia Denim pe un număr mic de handseturi Nokia Lumia, dar azi aflăm că vom avea noul pachet software pe o masă mare de terminale. Acest release combina Windows Phone 8.1 Update 1 cu câteva funcții noi,...

Microsoft a oferit deja actualizarea la Lumia Denim pe un număr mic de handseturi Nokia Lumia, dar azi aflăm că vom avea noul pachet software pe o masă mare de terminale. Acest release combina Windows Phone 8.1 Update 1 cu câteva funcții noi, disponibile în exclusivitate pe handseturile Lumia.

Printre altele, actualizarea activează asistentul virtual Cortana prin comandă vocală "Hey Cortana", iar Denim permite și mutarea aplicațiilor într-un folder pe Start Screen. Tot în changelog se afla și faptul că Word Flow va permite să faceți swipe între litere pentru a scrie, în stil Swype. După instalarea noului software veți putea adăuga și informații meteo în ecranul Glance sau să vedeți date despre fitness în aceeași zonă.

în cele din urmă, Internet Explorer va deveni mai rapid odată cu actualizarea. Modele ca Lumia 930, Lumia Icon sau Lumia 1520 vor primi îmbunătățiri și la capitolul cameră, precum o captură în rafală cu fotografie după fotografie, la distanță de milisecunde. A scăzut și timpul de activare a camerei, iar Rich Capture permite fuziunea a 3 fotografii cu expuneri diferite, pentru un look mai realist al imaginii.

în SUA Lumia Denim e deja prezent pe Lumia 928 și Lumia 822 și acum așteptăm ca modelele internaționale să se alinieze și ele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×