Producătorul elvețian de ceasuri Swatch va aduce un smartwatch pe piață În următoarele 3 luni

Autor:  | Publicat în:  Swatch 685 ori
<b>Producătorul elvețian de ceasuri Swatch va aduce un smartwatch pe piață În următoarele 3 luni</b>Un producător foarte cunoscut de ceasuri la nivel global este și Swatch, companie de origine elvețiană despre care aflăm astăzi noi informații. Potrivit celor de la Bloomberg, Swatch plănuiește lansarea unui smartwatch care să rivalizeze pe...

Un producător foarte cunoscut de ceasuri la nivel global este și Swatch, companie de origine elvețiană despre care aflăm astăzi noi informații. Potrivit celor de la Bloomberg, Swatch plănuiește lansarea unui smartwatch care să rivalizeze pe piață cu modelul celor de la Apple care va ajunge în magazine chiar în luna aprilie.

Nick, Hayek, CEO-ul companiei Swatch, a declarat faptul că acest device va oferi suport pentru smartphone-urile cu Android și Windows Phone, conectivitatea urmând a fi realizată prin intermediul NFC. Totodată, se pare că acest ceas va oferi și o funcție de plăți prin intermediul său.

Aflăm că Swatch a lansat acum mai bine de 10 ani un strămoș al smartwatch-ului actual, acesta fiind denumit Paparazzi. Produsul în cauză oferea la pachet funcții regăsite și pe un smartwatch actual, printre care se număra afișarea de rezultatele sportive, vreme, horoscop și știri prin intermediul unor semnale radio. Compania elevețiană promite că smartwatch-ul pregătit în aceste momente va sosi pe piață în aproximativ 3 luni.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×