Iată ce ne-a pregătit evoMAG pentru campania de BlackFriday; reducerile încep vineri la ora 00:00

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.246 ori
<b>Iată ce ne-a pregătit evoMAG pentru campania de BlackFriday; reducerile încep vineri la ora 00:00</b>Cu doar 3 zile &icirc;nainte de startul reducerilor cu ocazia Black Friday, cei de la evoMAG.ro ne dezvăluie detaliile despre campania din acest an. Potrivit companiei, anul acesta peste 40.000 de produse vor avea parte de reduceri de p&acirc;nă la 83%,...

Cu doar 3 zile înainte de startul reducerilor cu ocazia Black Friday, cei de la evoMAG.ro ne dezvăluie detaliile despre campania din acest an. Potrivit companiei, anul acesta peste 40.000 de produse vor avea parte de reduceri de până la 83%, cele mai mari discounturi fiind aplicate pentru telefoane mobile, tablete, dar și laptop-uri.

În aceeași categorie sunt incluse și echipamentele de rețelistică, componente pentru PC, cât și aparate foto-video. Dacă sunteți interesați de cifre exacte, aflați că smartphone-urile vor avea reduceri de până la 50%, în timp ce electrocasnicele vor beneficia de prețuri cu până la 84% mai mici.

Pe lângă reducerile ce ni se promit, evoMAG vrea ca livrarea produselor să fie realizată foarte rapid anul acesta, prima mașină pentru livrarea coletelor urmând a fi gata vineri, la ora 6 dimineața. Mai precis, comenzile înregistrate începând cu ora 00:00, se vor livra celor din București începând cu 8 dimineața.

Totodată, pentru prima oară în ofertă, evoMAG va include și autoturisme. La fel ca și alte magazine, și evoMAG va organiza campania de reduceri atât în mod online, cât și offline în showroom timp de 3 zile în perioada 20 - 22 noiembrie (program vineri 7:00 - 20:00 / sâmbătă 08:00 - 20:00 / duminică 09:00 - 18:00). Aflați că evoMAG va da startul campaniei Black Friday, chiar vineri la ora 00:00. Livrarea produselor este gratuită indiferent de valoare sau distanță.

Pentru a fi pregățiți încă de pe acum, evoMAG vă recomandă crearea unui cont de utilizator și completarea datelor personale, pentru ca în momentul achizițiilor, procesul să fie unul foarte rapid. Puteți face un cont de aici.

Iată ce oferte ne așteaptă:

  • SSD - 99 lei
  • antivirus - 9 lei
  • laptop -  499 lei
  • sistem PC - 699 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×