Orange România anunţă un nou portofoliu de abonamente pentru companiile mici şi medii: Business Open

722 ori
<b>Orange România anunţă un nou portofoliu de abonamente pentru companiile mici şi medii: Business Open</b>Orange Rom&acirc;nia a anunţat astăzi lansarea unui nou portofoliu de abonamente pentru companiile mici şi mijlocii, sub numele de Business Open. Acestea aduc beneficii pentru clienţii companii, indiferent dacă optează pentru abonamente de voce...

Orange România a anunţat astăzi lansarea unui nou portofoliu de abonamente pentru companiile mici şi mijlocii, sub numele de Business Open. Acestea aduc beneficii pentru clienţii companii, indiferent dacă optează pentru abonamente de voce mobilă, voce şi Internet fix.

Clienţii au şi posibilitatea de a personaliza anumite abonamente în funcţie de nevoile de comunicare. Business Open include apeluri şi mesaje nelimitate în reţeaua Orange şi către reţele fixe naţionale, de la 4 euro fără TVA. În plus exista şi varianta apelurilor şi mesajelor nelimitate naţional, dar şi a minutelor şi mesajelor internaţionale pornind de la 16 euro fără TVA.

Business Open mai aduce şi trafic de Internet la viteze 4G şi 4G+, la toate abonamentele din această gamă. Clienţii care aleg pachetele Business Open 21 şi 26 îşi vor personaliza abonamentul în funcţie de afacerea lor, fie alegând mai mult trafic în roaming, apeluri internaţionale sau Internet naţional de exemplu. Orange pune la bătaie şi oferta Business Net, cu abonamente Internet cu trafic la viteze 4G/4G+, traficul inclus în abonament putând fi individual sau împărţit între utilizatori.

Clienţii au beneficii extra dacă activează mai multe servicii din portofoliul Business, precum extra trafic în Business Net şi Business Pack şi extra minute în Business Fix.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×