Soulcraft 2 review (Xiaomi Mi Pad): wannabe Diablo și League of Legends, cu câteva buguri (Video)

1.170 ori
<b>Soulcraft 2 review (Xiaomi Mi Pad): wannabe Diablo și League of Legends, cu câteva buguri (Video)</b>După ce am jucat Soulcraft 1 în faza beta cu câțiva ani în urmă pe o tabletă ASUS cu CPU Tegra, iată că în 2014 Soulcraft 2 este testat tot pe un terminal cu CPU Tegra. E vorba despre Xiaomi Mi Pad, care vine cu CPU Nvidia Tegra K1. &nbsp; Cât...

După ce am jucatSoulcraft 1 în faza beta cu câțiva ani în urmă pe o tabletă ASUS cu CPU Tegra, iată că în 2014 Soulcraft 2 este testat tot pe un terminal cu CPU Tegra. E vorba despre Xiaomi Mi Pad, care vine cu CPU Nvidia Tegra K1.

Cât despre joc, el este disponibil gratuit in Play Store și deși el pare a fi plin de buguri și predispus la resetări, conform comentariilor de pe YouTube, se pare că e mai degrabă vina device-ului nostru, deoarece pe alte modele rulează fără cusur. știm deja că Tegra K1 nu e un procesor pentru care jocurile să fie bine optimizate, deci de aici problema. Soulcraft 2 va permite să luați parte la eternă bătălie între îngeri și demoni, dar de această dată controlați îngeri puternici, cu arme uriașe și abilități deosebite.

Soulcraft 2​

Acesta este un action RPG destul de repetitiv, care va permite să jucați cu unul dintre cei 7 îngeri disponibili. Fiecare are abilități speciale și atribute pe care le primiți când alegeți personajul. Altele pot fi deblocate pe parcursul jocului. Mi se pare interesant sistemul de fame points din multiplayer, care va permite să câștigați un soi de "liga" după o serie de bătălii cu inamici care vă pot ataca și offline.

De aceea trebuie să puneți la punct o defensivă formată din creaturi, care vor ataca inamicul în valuri, cam cum pățiți voi în orice misiune. Grafica din Soulcraft 2 arată bine, tipic pentru un joc Diablo sau League of Legends să zicem, deci fanii acelor titluri vor fi încântați. Misiunile sunt scurte, includ de obicei 3 valuri de inamici, iar în modul PvP pe lângă valuri apare și eroul inamic, cu propriile abilități speciale.

Veți putea să faceți un atac din rotire, să activați un mod berserk, să dați o lovitură puternică, ce va produce confuzie printre inamici sau să folosiți poțiuni. Jocul are 2 monede de schimb: sufletele și aurul, cu care realizați upgrade-uri, dar totul e cam scump. îi acordăm acestui joc nota de 7 din 10 și îl descărcați de aici.

Soulcraft 2 review (Xiaomi Mi Pad)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×