Qualcomm pregătește un smartwatch pentru lansare În luna decembrie: ceasul Toq costă 349 dolari

951 ori
<b>Qualcomm pregătește un smartwatch pentru lansare În luna decembrie: ceasul Toq costă 349 dolari</b>Qualcomm se alătura listei lungi de producători de smartwatch-uri cu un model numit Toq. Acesta va fi disponibil începând cu data de 2 decembrie, la prețul de 349.99 dolari și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Compania Qualcomm e mai degrabă...

Qualcomm se alătura listei lungi de producători de smartwatch-uri cu un model numit Toq. Acesta va fi disponibil începând cu data de 2 decembrie, la prețul de 349.99 dolari și poate fi admirat mai jos.

Compania Qualcomm e mai degrabă cunoscută pentru procesoarele sale Snapdragon și de această dată își va vinde ceasul direct de pe site-ul său. Gadgetul va interacționa cu telefoanele Android via Bluetooth și va folosi o aplicație specială din Google Play Store. Un aspect interesant al acestui produs este ecranul său Mirasol, o tehnologie proprietară Qualcomm care presupune un consum foarte scăzut.

în plus, un astfel de display are o lizibilitate ridicată în bătaia soarelui. Qualcomm Toq nu are butoane și e axat pe afișarea notificărilor legate de smartphone. Aflați și că acest smartwatch nu rulează o variantă customizata de Android cum face Samsung Galaxy Gear, ci un nou OS light, care răspunde destul de bine la comenzi, conform celor care au pus mâna pe ceas.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×