Qualcomm pregătește un smartwatch pentru lansare În luna decembrie: ceasul Toq costă 349 dolari

965 ori
<b>Qualcomm pregătește un smartwatch pentru lansare În luna decembrie: ceasul Toq costă 349 dolari</b>Qualcomm se alătura listei lungi de producători de smartwatch-uri cu un model numit Toq. Acesta va fi disponibil începând cu data de 2 decembrie, la prețul de 349.99 dolari și poate fi admirat mai jos. &nbsp; Compania Qualcomm e mai degrabă...

Qualcomm se alătura listei lungi de producători de smartwatch-uri cu un model numit Toq. Acesta va fi disponibil începând cu data de 2 decembrie, la prețul de 349.99 dolari și poate fi admirat mai jos.

Compania Qualcomm e mai degrabă cunoscută pentru procesoarele sale Snapdragon și de această dată își va vinde ceasul direct de pe site-ul său. Gadgetul va interacționa cu telefoanele Android via Bluetooth și va folosi o aplicație specială din Google Play Store. Un aspect interesant al acestui produs este ecranul său Mirasol, o tehnologie proprietară Qualcomm care presupune un consum foarte scăzut.

în plus, un astfel de display are o lizibilitate ridicată în bătaia soarelui. Qualcomm Toq nu are butoane și e axat pe afișarea notificărilor legate de smartphone. Aflați și că acest smartwatch nu rulează o variantă customizata de Android cum face Samsung Galaxy Gear, ci un nou OS light, care răspunde destul de bine la comenzi, conform celor care au pus mâna pe ceas.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×