Mai bine decât de Black Friday! Altex vinde acum tableta Nexus 7 la jumătate din prețul de acum un an!

4.002 ori
<b>Mai bine decât de Black Friday! Altex vinde acum tableta Nexus 7 la jumătate din prețul de acum un an!</b>Deși azi nu e zi de Black Friday, dacă mă uit în calendar, totuși Altex a decis să ne ofere un preț foarte bun pentru tableta Nexus 7 din 2012. Terminalul costa acum 699&nbsp;lei, ceea ce înseamnă cu aproape 50% mai puțin decât la lansarea sa...

Deși azi nu e zi de Black Friday, dacă mă uit în calendar, totuși Altex a decis să ne ofere un preț foarte bun pentru tableta Nexus 7 din 2012. Terminalul costa acum 699 lei, ceea ce înseamnă cu aproape 50% mai puțin decât la lansarea sa din vara trecută.

E vorba despre tableta ASUS Nexus 7 în varianta WiFi, modelul de 7 inch care a fost desemnat "tableta anului" în topul Mobilissimo de final de an. Pentru o tabletă quad core Tegra 3 de 1.2 GHz și cu 16 GB memorie internă eu zic că prețul nu e rău. Această versiune de 16 GB costă 1.599 lei la momentul în care realizam acest review, deci noul preț de la Altex e foarte bun.

între timp și eMAG.ro taie din prețuri, de această dată pentru Nexus 7 2013, care pierde 100 de lei din suma, ajungând la 1.089 lei. Bănuiesc că undeva prin toamna viitoare și acest model va costa 600 sau 700 de lei. împreună cu ofertele speciale Vodafone de la eMAG.ro acest device poate ajunge și la prețul de 889 lei, cu abonament Vodafone 12 de 12 euro pe lună și 3 GB trafic de date.

Mulțumim pentru pont lui Ioan Sălăjan de pe forumul Mobilissimo.ro!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×