Samsung brevetează un modul dual-camera ce ar putea fi destinat lui Galaxy Note 8!

1.168 ori
<b>Samsung brevetează un modul dual-camera ce ar putea fi destinat lui Galaxy Note 8!</b>Cu toate că unele zvonuri sugerau faptul că vom vedea o cameră duală pe Galaxy S8+, se pare că într-un final această dotare nu va sosi pe seria S, ci mai degrabă pe viitorul Note. Astăzi avem și un soi de confirmare a acestui lucru odată cu sosirea unui

În vreme ce rivalii Apple și Huawei au trecut de mai bine de un an la module de tip dual-camera, s-ar părea că Samsung tot amână lansarea unui telefon cu o asemenea dotare pe piață. Au exista ceva speculații cu privire la faptul că nimeni altul decât Galaxy S8+ va opta pentru un astfel de modul, dar într-un final leak-urile ne-au dezvăluit că nu va fi vorba de așa ceva pentru noua serie S.

Brevet Camera duala Samsung

Am putea vedea totuși o cameră duală pe Galaxy Note 8 și asta pentru că fix astăzi sud-coreenii au primit un brevet ce descrie utilizarea unui modul de cameră dual pe smartphone-uri. Aplicația a fost completată în Coreea de Sud (descărcare PDF) și ne este demonstrat în cazul de față capacitatea de a face camerele mai slim și de a obține fotografii mult mai bune în condiții de luminozitate scăzută.

Brevet Camera duala Samsung

Se face aluzie și la posibilitatea de a realiza fotografii 3D, dar și la funcția de măsurare a distanței de către acești doi senzori. Modulul de față ar putea ajunge pe noul Note pe care îl așteptăm la sfârșitul acestei veri, sau poate chiar la IFA 2017 dacă ținem cont de lansarea târzie a lui S8. Rămâne de văzut dacă dotarea de față va fi într-adevăr regăsită pe viitorul phablet, sau dacă Samsung o păstrează pentru un alt model al anului viitor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×